ACE-GROEP T IS NU...

Moved by us

We rekenen het tot onze kerntaak om mensen in beweging te brengen en hun leven lang ontwikkelingskansen te bieden.
Door voortdurende vorming ben je niet alleen mee met de veranderingen in de samenleving, je bent ze een stap voor. Het volgen van een opleiding bij Mobyus levert dus niet alleen een bijdrage tot je persoonlijke ontplooiing maar versterkt ook je kansen op een boeiende job in een snel evoluerende arbeidsmarkt.

Opleidingen

Om dit te bereiken gaat Mobyus CVO (Centrum voor Volwassenenonderwijs) resoluut voor een eigentijds, actueel, arbeidsmarktgericht en flexibel opleidingsaanbod.
Kwaliteit staat daarbij centraal.
Ons opleidingsaanbod bestaat uit 8 graduaten (HBO5-opleidingen) en 3 taalcursussen op verschillende niveaus.
Ontdek ze op deze website.

Empowered by UC Leuven-Limburg

Mobyus werkt nauw samen met UC Leuven-Limburg: delen van infrastructuur, delen van expertise, uitwisseling van studenten, …
Vandaar dat Mobyus zijn intrek heeft genomen op de nieuwe campus Proximus van de hogeschool op het bedrijfspark van Haasrode.

Maak de ‘move’ naar Mobyus, we heten je van harte welkom.

Paul Goossens, directeur Mobyus

Marc Vandewalle, algemeen directeur UC Leuven-Limburg

Nieuwe cursussen NT2 in maart 2017

Momenteel zijn al onze cursussen niveau 1 volzet. Op 27 maart starten er nieuwe cursussen NT2. Inschrijven kan vanaf 20 maart.

HBO5: Inspringen januari 2017

Was je net te laat om in te schrijven voor het 1ste semester? Geen zorgen, je kan voor bepaalde opleidingen nog inspringen in het 2de semester!

Neem hiervoor best met ons contact op, of spring even binnen tijdens onze openingsuren

Stay Tuned in Fiscaliteit

Tijdens enkele zaterdagochtenden, van februari tot mei, behandelen sprekers uit het werkveld een reeks actuele fiscale topics. Schrijf je hier in!