Dave Ons

Dave Ons

“Als 23 jarige had ik een mooie job met een goed inkomen, firmawagen en alle andere extra voordelen die een werknemer zich kan wensen. Hiertegenover stond echter dat ik geen waardering kreeg voor extra inspanningen en vele overuren en gezien mijn diploma van humaniora kwam ik zogezegd “te kort” voor promotie. Bijgevolg begon ik na te denken over hoe ik mijn toekomst kon verbeteren en mezelf meer kansen kon bieden op de arbeidsmarkt.

Al snel ontdekte ik binnen ACE Groep T, nu Mobyus, de opleiding Marketing. Ik wist zeker dat ik een goede maar wel all-round opleiding wou waarmee ik meerdere deuren kon openen, dit was dus de perfecte oplossing. Het was intensief, met het eindwerk als rode draad doorheen alle cursussen, wat top is natuurlijk, direct toepassen wat je leert, het kan niet beter dan dat. Vele avonden zaten we samen ter evaluatie van het eindwerk en in juni 2002 was het zover, eindexamens en de verdediging van het eindwerk. 

Dankzij deze opleiding Marketing en haar top docenten, kon ik mijn eigen bedrijf starten. In 2005 werd Unique Properties immobiliën dan ook van nul opgestart door mezelf, anno 2015 werken we met zes mensen en zullen we kortelings een tweede (2016) en derde (2017) vestiging openen. Dankzij de innovatie, marktanalyses, het management en last but not least, de marketing, groeien wij nog steeds en is de target in 2017 twaalf mensen tewerk te kunnen stellen.

En om af te sluiten, mijn moto: “Als je steeds doet wat je altijd al deed, zal je maar blijven krijgen wat je altijd kreeg, onderneem met passie, de rest volgt als beloning”.