Winkelmanagement

Kar2.jpg

Als winkelmanager heb je één ambitie: loyale en tevreden klanten.
Als filiaalmanager, vestigingsmanager of afdelingsmanager van (online) retailbedrijven krijg je de verantwoordelijkheid over je ‘eigen winkel’: samen met je team creëer je een moderne en dynamische ‘shopbeleving’. Iedereen en alles is gericht op tevreden klanten.

Als winkelmanager ben je verantwoordelijk voor het beste personeel en samen werk je aan een goede sfeer in de winkel. Je werkt met technische en commerciële innovaties en draait een miljoenenomzet. Je versimpelt, veraangenaamt en verbetert winkelprocessen.

Verkocht?
Dan hebben we voor jou de ideale opleiding: Gegradueerde in het Winkelmanagement. Je studieprogramma bevat alle ingrediënten om je hierop voor te bereiden: de klant, de producten, het winkelpunt, de marketing, communicatie, het team, inkoop, nieuwe media, gezonde financiën, …

En praktijkgericht!
Studenten en docenten uit de retail, gastdocenten uit de retail, op stap naar de retail, leerbelevenissen in de retail (werkplekleren), het ondernemingsproject, …
De retailsector wordt voor jou een vertrouwde omgeving.

Verkoop je zelf!
Aan de hand van je portfolio plaats je jezelf op de meest ideale plaats in het uitstalraam als startklare professional in winkelmanagement.

Bert Put, opleidingscoördinator